—– Same old sunday och PMS —–

Att en timme kan göra sååå mkt! Känns som tiden står stilla idag. Maya vaknade kl 7 – dvs 8 gammal tid. Så det va ju helt ok. Har inte gjort mkt idag. Skulle baka chokladkaka i morse – det fattades typ 1 dl socker eftersom jag glömde köpa det i fredags. Men efter veckohandlingen – tack vare Maya som påminnde mig “mamma, vi måste söpa socker osså, så vi kan baka sookladkaka” – så blev det en kaka tillslut *mums*

Inte nog med att mamma har PMS och har ätit godis, chips o chokladkaka hela helgen, så är hon bitter, sur, grinig o sjukt trött – det går dock inte ut över Maya som tur är, bara alla andra som kommer i hennes väg….

Fick veta att det endast kommer att vara EN fråga på tentan på fredag och läraren tipsade även att läsa på lyriken från romantiken – så det lär ju gå som en dans, kommer ju inte behöva sitta mellan kl 10-16 iaf, kommer säkert till o med att hinna hämta maya själv från dagis vid kl 13 utan att behöva be ngn annan att göra det.

Funderar faktiskt på att spöka ut mig på fredag em/kväll eftersom det är Halloween. Grannens ungar har skrämt mig tre halloween på raken – tänkte ge dem en liten hämnd när de kommer o smyger så kanske de inte är så kaxiga längre… ha ha… elaka tanten Sara …

Nä, nu ska jag försöka få den här kvällen att gå – känns som klockan är betydligt mkt mer än vad den är eftersom det är så mörkt ute….

Talk to ya later…
The one and only – Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *