Sliten…

Alltså det funkar inte riktigt att gå ut o festa längre. Vi gick hem vid klockan 2 i lördags, så det va ju egentligen inte så sent, men jag vaknar ju så tidigt o kan inte somna om när jag har varit ute. Man är ju så van o gå upp tidigt, kl 7 må, ti + fr, kl 6 on + to. I lördags vaknade jag klockan sju o låg vaken o väntade på att maya o johan skulle vakna… sen blir jag trött på em istället ha ha… Men men… idag var jag helt förstörd när klockan ringde. Ska bli skönt att sova sen. Ska snart gå och läsa för Maya.
Var till biblioteket idag. Lånade ca 15 böcker, varav 10 st var skönlitterärt som jag ska läsa inom två veckor, sen ska vi väl läsa ca 40 skönlitterära böcker efter det… Så nu blir det massa läsning, men det är ungdomsböcker som vi ska analysera så det är lättlästa iaf… men ändå…

Jag fick tredje pris för bästa utstyrsel på festen iaf! Freddy vann – inte så konstigt, han såg ju dö läskig ut!

Jack Sparrow och Snövit 🙂

Värdinnorna ha ha

Jack and Freddy

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *