Barack Obama!

Jag hann ju knappt blogga igår, hann bara med hälften av allt jag tänkte skriva. Men jag måste ju bara säga att det ska bli spännande att följa Amerikas utveckling med en svart president. Jag tycker det är helt underbart att just USA har kommit till en av världshistoriens största händelser. Sen tänker jag inte kommentera USAs politik i övrigt och deras tjafs med mellanöstern, men jag hoppas o tror att vissa saker kommer att bli bättre och jag är otroligt glad för de delar av USA där folk säger att det är som att komma till himlen efter att en svart man har blivit president.
Jag hoppas iaf att han håller så mycket som möjligt av vad han har utlovat – politiker är ju rätt duktiga på att sälja sig själva och sitt parti, men de är inte lika duktiga på att hålla vad som lovas – mycket snack liten verkstad – det är därför jag aldrig har röstat! Säga vad ni vill om det, men så är det. Jag funderar dock på att chansa och rösta i nästa val – eftersom den regering vi har i Sverige just inte är det minsta imponerande! Det är så lustigt att så många röstade fram Reinfeldt och company, men det enda jag tycks se och höra är missnöje från svenska folket. Om så många röstat fram dem, hur kommer det sig att så många är missnöjda? Som sagt, mycket snack – liten verkstad….

Sååå skönt att inte ha så mkt att göra idag. Jag ska ta en promenad till hudvården och få mina bryn plockade – har sparat i flera veckor för att kunna forma om dem 🙂 , sen ska jag ha seminarium via datorn vid kl 13. Men fram tills dess kan jag gå runt i min morgonrock, ligga i soffan o läsa litteratur till seminariet o bara ta det lugnt. Älskar onsdags – o torsdags mornar eftersom jag kan släpa fötterna efter mig halva dagen utan att nån bryr sig och jag behöver inte ut och frysa för att köra Maya till dagis, eftersom Johan gör det. Jag får så otroligt mkt plugg gjort dessa dagar, resten av veckans dagar försvinner så snabbt och det känns som jag inte hunnit gjort nåt alls…

Ja nog om det! I morgon ska jag, Maya o Mia på badhuset. Jag har ju fortfarande inte hunnit inviga min nya snygga baddräkt som jag har köpt bara för att simma och leka på badhuset – blir så nojjig när jag har bikini o tror att tuttarna ska hoppa ur överdelen eller att överdelen ska gå sönder när jag åker vattenrutschkana eller nåt annat pinsamt ha ha, men så här ser min baddräkt ut iaf och man kan ändra banden på ryggen så det blir halterneck. Jag är supernöjd och den sitter skitsnyggt på lilla mig 😉

Maya har redan bestämt att hon ska äta “soklakess” (chokladkex, dvs kexchoklad…) “Jaha, jag trodde du ville fika en bulle först?” säger jag. “Nä, det fikar jag sen, först soklakess å sen bulle”….. ja, dess barn…. Men vi ska iaf åka vattenrutchkana, sen ska vi – enligt Maya – gå in till den andra bassängen och dyka! “Jaha, men jag vet inte om jag vågar dyka”, sa jag. “Men mamma, jag kan hålla dig i handen. Det kommer gå så bra så”  Alltså hon är ju för söt min lilla skrotunge…

Nä, nu ska jag förflytta mig till soffan för att läsa och analysera ungdomslitteratur…. ska försöka att inte somna – är sååå trött idag….zzzzzzz

See ya later..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *