Mmmm…

Ja, som ni märker så har jag haft ett litet break i ca en vecka. Har haft lite o fundera över….

Förra veckan fick jag förfrågan om jag ville se kort på Pias grav…..shit, vad nervös jag blev. Är jag redo? men ja, ok, lika bra att ta ett steg till i allt det här. Men det kändes inte så mkt att se den. Det var bara en bild o jag måste se det på riktigt, om jag ens fattar nåt då… Ska väl ta tag i det där nu. Snart ett år sen! tiden går så fort!
Jag har till o med fått en tid hos en terapeut så jag kan få ngn att prata med om allt jobbigt. Jag har inte pratat med ngn om hur jag känner eftersom jag inte har hittat ngn att prata med som kan förstå. Man måste själv ha varit med om ngt liknande för att kunna fatta, annars får man lätt bara höra “ja, men hon ville ju inte leva…” osv. Men jo tack, det är jag väl fullt medveten om att hon inte ville, men det är ju en av sakerna som gör det så sorgligt – varför vill en ung, vacker, smart kvinna i sina bästa år inte leva längre? Fatta vad hon måste ha lidit!!!! Men, ja, det ska iaf bli skönt att prata m ngn som kan kontra och dra ur mig lite skit och sorg och allt vad det nu gömmer sig i hjärtat på mig.

Fick lite healing i tisdags – ååå va skönt det va! Men som sagt  – det satt en stoooor tagg i hjärtat, och så blir det väl om man bara sväljer och låtsas som att allt är som vanligt….

Nu ska jag snart iväg o jobba… sen ska jag och Maya fredagshandla o sen blir det fredagsmys och kolla IDOL – jag tror att Robin och Alice hänger löst ikväll – eller kanske Johan, men han har ju sina fjortis-fans, så de messar o ringer väl upp hela veckopengen så han sitter säkert… Kevin kommer iaf att komma långt. Han har väl vunnit alla sveriges hjärtan. Alltså jag har ett liv, även om det verkar som att jag är helt inne i IDOL, men det är mest skoj att ha ngt att göra på fredagskvällarna. Men jag skulle kunna missa det oxå, det är inget måste på fredgarna, men eftersom jag oftast är ensam med Maya på fredagskvällar så har det blivit vår lilla rutin…Jag tycker faktiskt inte att IDOL är lika bra som förra året.

Nä, nu ska jag åka till jobbet och förbereda ett prov åt mina byggpojkar 🙂
Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *