Lördag

Håller på att kvickna till efter dryg migrän – den där känslan när man känner att det försvinner är såååå underbar och man uppskattar att man har en frisk kropp. Har precis druckit coca-cola – det bara måste jag ha efter ett anfall. Men tack o lov höll det bara igång nån timme – i värsta fall kan det sitta i tre dagar; inte skoj!

I morse gick jag och Maya ner för att göra american pancakes *mums* när vi ändå var i vispartagen så slängde jag ihop lite chokladmuffins. Jag testade att blanda i en krossad vanlig chokladkaka som innehöll mintcrisp, istället för vanlig bakchoklad. Det funkade minst lika bra och det var gott m lite mintsmak.

Maya bakar i nattlinne. Min mys!! Men ack vad mammig hon har blivit – jag kan ju inte ens gå på toa utan att hon kommer efter. Men men, det går väl över. Och varje gång saker och ting inte går hennes väg eller om jag råkar säga fel saker vid fel tillfälle – ja då är det katastrof; Hon blir superledsen och säger “jag vill inte höra”jag vill ha snuttisarna o titta på tv o mysa” “jag kan inte sluuuuuta gråååååta” – såååå synd om lilla Maysan pajsan…. Ja, kära vänner, that’s life 🙂  och vissa skaffar en till eller två.. shit, jag blir alldeles svettig bara jag tänker tanken på att ha två småbarn… ha ha, men jag vet att allt inte händer samtidigt och att de oftast inte är i trotsåldern på samma gång, men ja, lite skrämd av tanken är jag allt, samtidigt som jag har vänner omkring mig som ploppar ut bebisar en efter en och jag har ju blivit lite sugen när jag sett magarna växa och små knyten som gnäller *mysigt* Men men, jag tänker nöja mig med att mysa med mina vänners bebisar innan jag skaffar fler själv, om jag ens vill ha fler – det är nog den största frågan…. Maya har ju redan börjat tjata efter en lillasyster, ha ha. Ibland leker hon att hon är storasyster och då få jag agera lillasyster…

Just nu är Maya hos mormor och leker. Vi ska åka dit och äta vid kl 15. Skönt att slippa laga mat! Och i morgon är vi bortbjudna på lunch och middag – perfekt….!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *