Gammal !?!?!?

Ja, men när ska man hinna blogga egentligen? Alltså förra veckan var ju så sjukt stressig. Hade muntlig examination i fredags som gick över förväntvan må jag säga – sen på kvällen var det dags att stressa iväg på ljusparty o vinkväll hos Therese. Sen tänkte jag att ja, ikväll ska jag gå på krogen i mora för första gången sen februari – men guuuuuu va värdelöst – never again! Gick först på BP – där va det gratis in, men dött – gick till Wasa – HUNDRA SPÄNN inträde!!!! En fredag!?!? Det va pga av bandet som spelade – vilket det nu va…??? En av de första jag stöter ihop med är… håll i er nu… En elev  –  hmmmm, hur gammal blev jag då!??! Lite längre in i folkmassan springer jag på….en till elev… Oooooo, vad ung jag kände mig då…. NOT…. Hade liksom inte hunnit tänkt den tanken att de faktiskt är krogmyndiga…Ja, ja…

Nä nu måste jag skriva lite på min uppsats som ska in i morgon. Ska ner på banken vid kl 14, så det är väl bäst att jag gör så mkt som möjligt innan dess. Har ett möte för diskussion av PENSION !!!???! Alltså, hur gammal o vuxen har man blivit egentligen !??! *gaaaaaaaaaaaah*

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *