Vinterblek

Snacka om att det märks att man suttit inne o pluggat skiten ur sig – håret ser grått ut och hyn är alldeles blek, OCH SJÄLVKLART – bara för att jag är bjuden på fest ikväll så har jag fått FINNAR i ansiktet!!!! *gaaaaaaaaaaa* Fattar inte – varje gång jag ska iväg på nå roligt; *plopp, plopp, plopp* o så sitter de där o lyser som självaste chicken pox, och självklart lyser de extra mkt nu när jag är så där härligt vinter – och sliten blek*grrrrr* – Men ja, jag får väl lov att kladda på extra mkt make-up ikväll då – vilket jag inte gillar; man känner sig verkligen helt spacklad *usch*.

Sen va det det där med kläder oxå – var till syrran o rotade i hennes garderob (fastän jag köpte en ny top på HM igår). Det jag hittade var en klänning – som jag förmodligen inte kommer att sätta på mig, men jag tog hem den ändå…. Jag är så mesig vad gäller kläder – men det går åt rätt håll iaf, men det går sakta!! Vill ju klä mig snyggt, men sen står man där och mesar "nä, men jag tar byxorna o en svart top" – åååå så värdelöst!  Ja, ja, borde väl skaffa en sån där personlig shoppare eller nåt 😛

Nu ska jag städa, hade tänkt hinna baka mina berömda julbullar m saffran, kanel, äpple o hasselnötter, men det får bli i morgon. Har iaf köpt en julgran idag!

Tjolahej tjolahopp
Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *