Sådan Mor – Sådan dotter, eller vad säger du mamma?!

Samma sak varje år fastän jag sagt i alla år "Jag ska INTE bli som min mamma som städade samtidigt som hon fixade med julskinka mm i köket fram till kl 2 på natten innan julafton" – Ja vart står jag då kl 21:30 kvällen innan julafton?? Jo, men visst, IN THE KITCHEN – tjohoo! Två vörtlimpor i ugnen, en mördeg på kylning till min lingonpaj, o en deg halvklar till mina "cheewy chocolate gingerbread cookies" sen har jag precis hittat receptet på den gooooda kaviarröran som jag gör varje år – så jag lär väl bli kvar här ett tag till i mitt lilla kök.

Ja, o Maya har Tomtesjukan så det skriker om det: Ligger i sängen o kan ABSOLUT inte sova. Hon ligger o sjunger julsånger o diverse andra sånger.

Ja, julhandeln då, hur gick det med den?? Ja, som vanligt, samma sak varje år – ut o leta precis när alla andra oxå är ute fastän jag säger samma sak varje år: "I år ska jag INTE handla i sista minuten"

Ja, hur gick det med julstädningen då!?!? Ja, som vanligt, samma sak varje år – städar som en galning dagen innan julafton, fastän jag säger samma sak varje år: "I år ska jag ha allt städat o klart flera dagar innan julafton så jag bara kan sitta o mysa med glögg kvällen innan julafton"… ja, jo, eller hur…

Men julklapparna då?

Ja, tror ni att de ligger klara under granen så säger vi det – men för er som vet lite mer så, ja, de ligger utspridda, till o med i bilen, o jag ska väl slå in dem när jag har duschat o bakat klart…

Slutsats: Sådan mor – sådan dotter, eller?


God Jul På er!!

Kram o Hej från lilla mig!

En kommentar till “Sådan Mor – Sådan dotter, eller vad säger du mamma?!”

  1. Ja, här hos far har vi precis julfikat klart på mors avlämnade mjuka pepparkaka och innan dess prövades den nygriljerade skinkan från Siljans Chark på bortgjord vört. Såå skönt att vi hann klart i år – iofs utan att behöva lyfta ett finger själva fniss. Puss på dig och glöm inte sova en stund innan morgondagen, för Erik tycker inte att du ska vara trött och kinkig när tomten kommer! ;P

    Hmm, vad göra härnäst?! Kolla på en film i sängen kanske.. myspys Vi ses i morr'n kära syster (& nästansvägerska)! Pussa snörpan godnatt, stoppa om Maya-tösen och hälsa att Tomten precis gör persedelvård. Han är definitivt på G.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *