Äntligen!!!!

Idag hade vi BARA ca 3 minus!! Så ikväll snörade vi på oss skridskorna – som jag o maya har längtat efter. Det  var första gången för Maya – hon har tjatat massor. Hon försökte till o med att åka på ett ben, precis som isprinsessan i filmen 🙂

Hon var så duktig så! Hon sa först att det var roligt, men att hon skulle vänta tills hon fyllde 5 år innan hon åkte igen, och då skulle hon åka själv – ja jag vet inte vart hon får alla ideér ifrån….

Tjohooo – kolla in Bambi på hal is – ha ha ha – Sååååå grymt ont i fötterna man får!! Har inte stått på ett par skridskor sen jag var 12 år eller nåt, har liksom aldrig blivit av. Men nu så är flickan med i matchen igen 🙂

I morgon ska jag tydligen jobba – har sökt sommarjobb o extraknäck på ett hotell för att städa hotellrum – tänkte att det kunde vara lite soft. De ringde redan ikväll o frågade om jag kunde jobba i morgon – ja, varför inte, borde väl egentligen plugga i morgon, men det skulle väl ändå inte bli av, så bättre att göra ngt vettigt o försöka komma igång lite – har ju mest släpat fötterna efter mig hela jullovet… Man blir lätt lite försegad. Men jag ska vara duktig o gå o lägga mig alldeles strax för att plugga lite innan jag somnar…

Kram o Go natt……..

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *