Party all night long…

Festade för fulla muggar i natt – det va längesen!! Så jäkla skoj jag hade – släppte loss helt o hållet! Vi var på super trevlig middag med glada o trevliga människor och sen tog vi en sväng ner på Kajen och festivalen – tiden bara försvann o sen va klockan två – jag hade kunnat fortsätta hela natten, men det gjorde jag inte. Vinglade hem på cykeln strax efter 2, åt hamburgare, drack vitaminer och resorb, duschade och försökte nyktra till  – det va faktiskt lite snurrigt ha ha, så där så det inte går att lägga sig ner för det känns som hela rummet snurrar – det var flera år sen sist kan jag tala om 😛
Tycker att min blick ser lite radiostyrd ut …
Jag köpte både vin o cider inne på öltältet fastän klockan var efter 12 – det händer aldrig annars.

Idag blev det ju otroligt fint väder! Så vi åkte till stranden o solade o badade:
Det har ju kommit massor med vatten! det blev djupt betydligt fortare än vanligt – så det var skönt o slippa gå så långt ut för att doppa sig.
Undebrart att jobba på brännan lite igen 🙂

Nä, nu blir det mys i soffan m familjen och varma mackor.

Kram till er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *