Baka baka liten kaka

Känner mig helt matt – sovit dåligt i natt. Hostat och känner mig som att jag håller på att bli sjuk. Ont i magen har jag oxå *synd om mig idag* Trött men ändå inte sovtrött – bara liksom svag i kroppen. Vill bara kolla på film, stänga av mig från omvärlden och baka ngt gott som jag kan mumsa på … ja, jag tror jag gör så, men först ska jag vara duktig och göra lite måsten i af – men fatta vad grymt skönt att det typ är helg i morgon igen?! Jag ska göra världens godaste grillspett och sen ska jag göra hemlagad potatissallad med chili, ingefära och vitlök – visst låter det spännande?! Och sen ska jag baka ngt riktigt smarrigt till efterrätt; Choklad och hasselnötstårta! *mums*

En kommentar till “Baka baka liten kaka”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *