Tecken

Igår började jag lyssna på Alkemisten. Där pratade de om tecken och han läser bland annat att hans far har pratat om bra tecken som tex fyrklövern och geckoödlan. Då tänker jag att det är precis rätt för mig att börja plöja Paulo Colehos böcker. 

Fyrklövern har alltid följt mig redan som bebis då jag fick halsband och armband av min morfar i doppresent, som jag lustigt nog hittade i en kartong för några dagar sedan. Geckoödlan blev jag helt stormförälskad i när jag gjorde min första resa till Thailand och under min andra resa i det landet gjorde jag en geckoödla-tatuering i svanken.  

Geckoödlan står för “Livets glada dagar är här. Lek och njut. Min gåva till dig är att vara bekymmersfri.” (Solöga djurens språk) Klöver står för “ta fasta på dina egna idéer.” 


Igår plockade jag ju fram mina smyckesdelar igen eftersom min rygg inte ville så mycket mer än att vara stilla. Och min längtan att hitta motivation och ork till att pyssla har känts mycket den senaste veckan. Jag vaknar idag och min rygg behöver fortf värme och värktabletter. Jag tänder en rökelse och sätter mig vid pysselbordet idag igen med huvudet fullt av kreativitet. Jag undrar om min onda rygg är ett tecken från ovan för att få mig att sitta still och göra det jag tycker om… 
That’s all. Over and out. 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *