Härlighetens härlighet

Mmmm. Aaaa. Vilken dag! Fyra kvinnor med olika livsöden som träffas i en stuga i skogen för fika och samtal och meditation ute i det fria! Vilken härlig söndag! Jag har börjat att gilla söndagar; tidigare kantades söndagar av ångest, ångest och åter ångest; tanken att det var dags att vara pigg för att ta sig upp ur sängen för att prestera den kommande veckan. Men nu är det annorlunda. Och jag tror och känner att det kommer att ligga kvar hos mig även om jag börjar jobba som vanligt igen. Livet är härligt om vi bara vågar tro!
Idag bjöd mannen i huset på grillat och ett glas vin ute i kvällssolen. Tja, varför inte? Söndag när den är som bäst!
Vi har precis tittat på film i sängen; en härlig dansk komedi “All inclusive” En mycket härlig feel-good-movie. Sevärd!
 
That’s all. Over and out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *