Lite lyx och så

Idag är en bättre dag än igår. Yogat och varit till frisören på fm. Storhandlat med mamma och syster och nu ligger jag här på soffan och chillar lite innan det är dags för massage. Hårt liv man lever… 

Jag är grymt nöjd med hårfärgen. Så mycket jag. 
Jag började ju LCHF för några veckor sen. Det fungerade inte alls nå bra på mig. Något gick väldigt snett och fel och de senaste dagarna har jag gått upp 0,9-1kg per dygn! Gissa om jag känner mig som en köttbulle!! Fiii fan. Jag har druckit citronvatten, vanligt vatten och te. Men det lossnar inte. Kroppen värker av vätska. Så nu gick jag till hälsokosten och köpte hem lite häxbrygd, så nu lär jag väl få kissa hela natta… 

That’s all. Over and out!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *