UNDERBARA VÄNSKAP

Det är så lätt och enkelt att säga “vi borde ses snart“. Men det är lika lätt att det där snart blir utbytt till sen…

Igår träffade jag mina två barndomsvänner som jag inte har umgåtts tillsammans med sen jag var tonåring. Alla tre har hunnit bo på annan ort för arbete och studier och sen har vi alla flyttat hem och skaffat familj. Den ena har jag träffat en del via jobbet för några år sedan då vi båda arbetat som lärare och den andra blev mäklare och hade både hand om husköpet där vi bor nu och försäljningen av vår förra bostad.

Igår blev det äntligen av och vi träffades hemma hos mig. Vi åt tapas och var och en av oss hade lagat någon liten rätt. Det var så avslappnat och trevligt. Vi skålade i bubbel och drack vin tillsammans med den fantastiskt goda maten. Bubblet vi drack igår heter Privat Brut Nature Reserva – lägg det på minnet och drick det kallt en sommarkväll. Det var verkligen friskt och gott. Rekommenderas verkligen!

image  image

Jag känner det som att en liten del av mig har hittat hem på nytt. Dessa härliga tjejer som jag lekt med i skogen som barn och nu satt vi här och pratade om allt från politik och samhälle till barn, relationer och gamla minnen. Bättre energi boost får man leta efter! Idag väntas en ledig dag med inga måsten eller tider att passa, förutom middag hos bästa pappa i kväll.

Ta vara på din dag och se till att det där “vi borde ses snart” blir av. För det är så värt tiden!

Kram och kärlek

 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *