VILA

Jag är sliten. Mer än vanligt. Fortfarande tröttmössa nr ett. I natt vaknade jag 03:50 och kunde inte somna om- de senaste nätterna har min sömn blivit störd av massa olika saker; katterna, dottern, ljud från ungens mobil och sen karln kom hem: snarkande!! Det var det sistnämnda som väckte mig i morse. Klockan fem gav jag upp om att försöka somna om och satte mig med katterna och gjorde yoga. Sen var jag piggelin! Stod och stekte LCHF/glutenfria pannkakor klockan sju i morse.


Så här enkelt gör ni dem: Blanda ihop 2 ägg, 2 dl grädde, 1/2 msk fiberhusk och 1 dl mandelmjöl. Eller så gör ni som jag gjorde, eftersom jag inte hade någon grädde hemma och som gör pannkakorna mindre feta; byt grädden till 2 dl mjölk istället, i med ett extra ägg och lite extra fiberhusk; max 1/2 msk extra. Blev smaskens! Jag tog keso med kanel till. Rekommenderas!


Sen tog energin slut… Somnade som en stock vid halv nio och vaknade fyra timmar senare… Regn och grått ute så det blev att inta divanen framför brasa. Men sen tog jag tag i min dotters garderob, städade gästrummet och bäddade rent. I natt sover jag i gästrummet så jag slipper bli väckt! och jag är verkligen supertrött och känner verkligen hur skönt jag kommer sova….

Dröm sött och lyssna på änglarna.

Kram och kärlek

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *