LIVET HÄNGER BARA PÅ EN TRÅD!

Livet. Det är det som händer nu. Hos dig och hos mig. Hur ser ditt liv ut? Lever du din dröm eller jagar du din dröm eller drömmer du bara om drömmen om livet? 

Jag sitter här och funderar. Mitt liv ser så annorlunda ut än tidigare för att livet hände. Det hände mitt framför mig, men jag såg det inte. Inte som jag ser på det idag. Vad är egentligen viktigt? Är det så viktigt att ha det där stora, moderna och lyxiga huset? Den där nya Volvon? Den japanska trädgården? Blir vi lyckligare av det? Jag tror inte det. Det enda som betyder något är kärleken till familjen och våra fina vänner. För en dag spelar ditt lyxiga hus ingen roll längre och du inser att ett litet torp vid havet gör dig lyckligare än någonsin. För livet händer hela tiden. För dig och för mig. Och vi missar det medan vi är upptagna med så oväsentliga saker som materiella ting. En tanke. En fundering. Från mig till dig. 

Namaste 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *