EKOLOGISK HUDVÅRD

Ansiktsvård ska enligt mig vara både billigt och lyxigt. 

Jag har testat många olika produkter för mitt ansikte sedan jag var tonåring. Vi har akne i släkten och under gymnasietiden hade jag verkligen problemhy. Jag har lagt ut tusentals kronor på både produkter och kurbehandlingar med syra och vanliga ansiktsbehandlingar. 

Min syster är hudterapeut och jag har använt de produkter som hon jobbat med de senaste åren. Så jag har verkligen testat allt möjligt inom hudvård! De senaste åren har hon jobbat med Maria Åkerbergs ekologiska produkter. Idag är jag väldigt nöjd med min hy och mina produkter. Med tanke på hur dyra krämer jag använt tidigare, så är Marias priser rimliga fastän kvalitén är både bra och lyxig.

  
I veckan insåg jag att det var dags för påfyllning i badrumsskåpet. Och till min förtjusning så visade det sig att man även får ett MÅ JUBILEUMSKIT när man handlar produkter för minst 995kr! Så igår satte klorna i katalogen och har gjort en beställning av min syster som ska plocka ihop en gottepåse åt mig 😍

  
Så om du sitter där hemma och funderar på att testa något nytt för din hud, så testa gärna MÅ! 

That’s all. Over and out…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *