NAMASTE

Trots all min kunskap inom det andliga, har jag en förmåga att tappa flödet emellanåt. Kontakten med mig själv och den kraft jag besitter. Samma kraft som även Du har tillgång till. 

Igår kände jag att jag behöver en pusch i ny riktning. Jag gick upp på övervåningen där jag har min bokhylla med alla härliga, spännande, andliga må-bra-böcker. Och så tänkte jag tanken uppåt till universum “vägled mig till vad jag behöver just nu” 

Mina ögon och händer drogs till en bok som jag lånade av en vän för snart ett år sen. En bok som startade ett intresse i mig där och då hos min vän, men när jag började bläddra i den hemma kändes det inte rätt just då.  

 Men nu så! Den är helt rätt här och nu! Så här sitter jag i solen och njuter av Anettes kloka ord och mantran. Mantran min vän, det är grejer det! 

Har du inte testat mantran tidigare så sök på Spotify eller youtube. De finns i oändliga melodier och det brukar finnas något för de flesta (Vissa finns till och med i techno/dance variationer…)

Här är några av mina favoriter

Sat Narayan Wahe Guru Hari Narayan Sat Nam – För ett klart medvetande och sinne. På Spotify Sat Narayan – GuruGanesha singh

Magic mantra: Ek Ong Kar Sat Gur Prasad – omvandlar negativt till positivt!  På Spotify: Magic Mantra – Satkirin Kaur Khalsa 

Wah yantee kar yantee, jag dut patee, aadak it waha, brahmaday trayshaa guroo, it wahay guroo för intuition. På Spotify: Wah Yantee – Nirinjan Kaur Khalsa

Guru Guru Wahe Guru Guru Ram Das Guru för styrka och beskydd. På Spotify  Guru Ram Das – Nirinjan Kaur Khalsa

Beautiful am I, bountiful Am I, blissful am I Wahe guru – för självkänsla! På Spotify Beautiful am I – Aykanna

  

 Namaste ❤️ 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *