SEMESTER OCH FÅFÄNGA

På söndag drar jag till Rhodos! Lovely!! 

När jag påbörjade packning av necessären idag började jag fundera över alla örhängen som tillslut fyllt typ halva golvet: “men asså behöver du allt det här Sara?!” (Jo jag pratar med mig själv ibland… ofta…) Å så svarar jag “ja, jag gör ju det…” 

Jag har ju minst tio gå-på-restaurang-outfits med mig i resväskan, då måste jag ju ha de rätta halsbanden, ringar och örhängen oxå, eller hur?!   

Sen har jag ungefär lika många ligga-vid-poolen-outfits oxå. Såklart. Sen att jag förmodligen kommer använda en och samma trasa till och från poolkanten tills den är grå av solkräm, det är en annan sak. Huvudsaken att det finns MED ifall ATT jag vill variera mig 👌

Men söt som socker kommer jag att vara hur som helst, eftersom jag fixat ögonfransarna! Vilken grej! Nu slipper jag se trött och grå ut; i morse gick jag bara upp och raka vägen till gymet och syrran utbrister “guu va fräsch du är då!” Jajemen! Superfräsch!  

 That’s all. Over and out…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *