Värsta deckarveckan!

När man får för sig att det är bäst att sms:a sambon vilka koordinater man befinner sig på för dagens PW just in case på grund av tanken att “Hennes bil hittades på en öde parkering och sen tar spåren slut..” Då kanske det är bäst att pausa i deckarläsningen ??

 
Jag plöjde Läckbergs Tyskungen i början på veckan, kollade filmen som är baserad på boken fem minuter efter att jag var klar med den. Öppnade Lejontämjaren samma kväll och kvällen därpå kollade jag tre avsnitt av SVT:s Springfloden (Jag har inte läst böckerna som serien är baserad på, men se serien! Den är riktigt bra!) 

 Läste ut boken igår och ikväll tog jag fram en Liza Marklund – som varit en av mina favoritförfattare genom åren och i denna tappning har hon skrivit tillsammans med en annan författare; spännande!  

 Jag kände att jag fick lov att pausa i Läckbergserien då jag knäckt hennes kod; de senaste tre böckerna har jag hunnit lista ut mördaren väldigt tidigt. Kan ju bero en hel del på min starka intuition ? Den kan ibland vara lite av en nackdel när jag både älskar böcker och film ? Men, hur som haver så kände jag att det var dags för ett nytt upplägg och Liza skriver på sitt unika sätt. Även om de har två olika språk och upplägg, gillar jag dem båda två; två proffsiga svenska författare som kan det där med att skriva ?

Så nu ligger jag nerbäddad för lite ny spänning.   

Kram på er! 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *