Fredagsgott!

Jag hade en tyckasynd-om-mig-förmiddag idag. Låg här och bläddrade runt på Pinterest och såg plötsligt en bild på äppelpaj och blev störtsugen på det! 

Eftersom jag försöker äta så lite sötsaker som möjligt just nu för att hysteriskt jobba bort mina extra medicinkilon, så ville jag göra ett nyttigare alternativ. Googlade runt lite och blandade sen ihop min egna variant. 

Börja med att sätta ugnen på 200 grader.

Till en liten form använde Jag:

Kokosolja att smörja formen med. 

Äpplen 

Kanel

1 dl Rågflingor (havregryn funkar lika bra)

1 msk honung 

Sesamfrön (så mycket eller lite som du vill ha)

Krossade linfrön (så mkt eller lite som du vill ha eller inget alls)

En nypa vaniljpulver

 

Blanda ingredienserna ovan i en bunke.

 
  

Skär äpplen i bitar och blanda med kanel. 

Lägg äpplena i den smörjda formen och strö över blandningen. 

 
 
 

In i ugnen i 15-20 minuter.

 
Klart!

 
  

Servera med vanilj kvarg. Ett tips är att blanda kvargen med lite vatten så blir den inte så torr 👍 

 

Och sen blev flickan glad igen 😊

Trevlig helg fina Du ❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *