Onsdagsvägledning

Nu är jag tillbaka efter nästan 1,5 veckas uppehåll pga vissa omständigheter som gjort att jag inte orkat blogga. Det betyder inte att jag glömt bort er. Tvärtom så har jag under meditation fått till mig att varje onsdag bjuda på Onsdagsvägledning; Vad sägs om det?! 

Idag har jag dragit fyra kort. Titta på dem och känn vilket/vilka du dras mest till. 

Varsågod!


DARK ENCHANTMENT

Det finns något som du verkligen vill göra. Du har övertalat dig själv att allt är bra och kommer gå vägen, att detta beslut absolut kommer att ta dig närmare ditt mål i rätt riktning. Du tänker att hur du än väljer, kommer du inte att gå vilse på vägen. Och du tänker att det inte är något som helst fel med din tanke eftersom du verkligen vill det här. Men var försiktig så du inte väljer fel. Detta kan vara en tanke som leder dig i helt fel riktning och det som driver dig kan i värsta fall bara vara en frästelse som du fallit för men som inte är rätt.

LAVENDER MOON

Det är dags för dig att bestämma dig för vad du verkligen tror på. Det kan handla om en andlig väg eller ett mindre problem. Vad det än är, har du redan all information du behöver. Sluta leta, läsa och fråga andra. Ta all information som du samlat på dig och jämför det endast med dig själv och ditt hjärta. Bara då kan du få svar på vad som är rätt för Dig.

MERMAID DREAMS

Lyssna extra mycket på dina drömmar nu. Där kan du hitta vägledning, svar på dina frågor och inspiration. Ha papper och penna vid sängen så du kan skriva ner dina drömmar när du vaknar. Lyssna även på din intuition. Ju mer du använder dig av den, desto mer lär du dig att lita på den. 

SILVER MOON FAIRY

Det är dags att vara tyst. Dela inte dina planer, drömmar, mål eller förhoppningar med någon. Håll det för dig själv i ditt hjärta. Dela det bara mellan dig själv och universum. Känn och fundera på dem för att vara säker på att de för gott med sig. Be och meditera för att få vägledning. Om allt känns bra, ta hand om det och planera för dig själv; kanske i en dagbok/anteckningsbok. När omständigheterna förändrats och tiden är rätt, kan du dela detta med andra. 

Namaste ❤️

10 kommentarer till “Onsdagsvägledning”

 1. Ja det var väl typiskt
  Valde silver moon fairy o försent
  Valde att dela med mina idéer o tankar med styrelsen men se det skulle jag då inte ha gjort

 2. Tack snälla fina för vägledning
  Så träffande kort jag drogs till. Båda förstod jag väldigt bra. Kag drogs till två kort 🙂
  Vacker kortlek! Vad är det och var finns den 🙂
  Kram

  1. Härligt att korten kunde ge dig något. Kortleken heter Enchanted Oracle. Jag har köpt fått den i present. Men den finns säkert på vattumanne. Kram <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *