Välj ett kort!

Kände för att dra några kort åt er även idag. Varsågod och välj ett ❤️


1) New Career

Du får det här kortet för att du funderar över studier och karriär. Det är en påminnelse om att tänka positivt och våga kolla upp nya möjligheter. Lita på din intuition. Våga göra något nytt; studera, gå en kurs, nätverka med nya människor, var kreativ, visualisera ditt mål och låt universum sköta resten 😊

2) Vegetarian

Ett hälso- och beteende bekymmer kan bero på fel kost. Se till att få i dig mer grönsaker, frukt, nötter och baljväxter. Är gärna mer vegetariskt! Genom att äta “grönare” bidrar du till ett klarare seende och tänkande, ökar din psykiska förmåga och ger dig mer energi. En detox inför sommarn kan vara en idé 😊

3) Assertiveness

Genom att vara bestämd och tydlig gör du både dig själv och andra en tjänst. Stå i din sanning och sluta med dina gamla kommunikationsvanor. Gör inget du inte vill; våga säga nej och gör inget bara för att andra tycker att du borde. Var sann mot dig själv och dina värderingar!

Hoppas Du har en fin helg ☀️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *