För att jag vill. För att jag kan. 

Vi skapas hela tiden av saker runt omkring oss; föräldrar, vänner, bekanta, media och en och annan idiot och framförallt det där jävla Egot. 
Jag är trött på påhittade föreställningar. Egots föreställningar är skapade av det vi hört och blivit “lärda” av andra som tror de vet bättre än oss själva. Föreställningar som bara är ord. 

Mitt Egos föreställningar är så sjukt ingrodda ända in i minsta cell i mig. Det har hindrat mig i så mycket genom livet; 

Jag är för tjock. Jag kan inte. Jag är för ful. Jag har inte råd. Jag är inte värd något. Jag kan inte. Jag är inte värd något. Jag är för tjock. Jag är för ful. Jag klarar inget. Jag har aldrig några pengar. Jag har inte råd. Jag har ALDRIG råd.

Va fan e de för jävla bullshit?! Enligt vem?? Vem har rätt att tala om för Dig på vilket sätt Du ska leva Ditt liv? Ingen annan än Du själv UTAN Egots invändan!  Vi är inte födda till detta liv för att se oss som fula, odugliga, värdelösa, tjocka, fattiga varelser. Vi är här för att LEVA! ÄLSKA! Och vara lyckliga och vackra för att VI ÄR DET!!

Jag har bytt fokus. Jag har bytt taktik. Jag är på semester. Jag tänker NJUTA. 

Under min semester förra året tänkte jag på vad jag stoppade i mig. Jag var ute och joggade och körde vattengympa i trettio graders hetta. Jag unnade mig inget extra. Inte blev jag smalare eller lyckligare för det.

Sen i höstas har jag försökt få bort alla stressutmattnings – och medicinkilon. Jag har testat LCHF som absolut inte fungerade på mig. Jag har kört stenhårt med Viktväktarna. Power Walkat som en galning. Börjat springa. Gått med i en träningsgrupp med stenhård träning i flera veckor. Om jag gått ner i vikt? Inte ett endaste gram!! Den ni! 

Så! Dags för semester igen; packat ner träningskläder för jogging, yoga och gympass på hotellet. 

Men vet ni? Jag är så jäkla trött på denna stress och hets som jag sätter på mig själv! Så i dag bestämde jag mig; jag tänker om och nytt:

Bara Vara.
Ice Frappe med både glass och socker; för att jag vill. För att jag kan.
Läsa feel-good-böcker. För att jag vill. För att jag kan!

Utveckla mig själv…
Dricka vitt, kallt vin mitt på ljusa dan! För att jag vill! För att jag kan!
Shoppa sommarklänningar! För att jag vill! För att jag kan! För att jag har råd!
Äta bakelser och dricka lite mer vin…
Bara Vara.
Ta massa selfies på mig själv. För att jag kan!
Pluta med läpparna och göra duck face med filter så jag ser ugn och fräsch ut! För att det är kul 😊

Så! Skit i Egot och gör det du är här för att göra; LEVA LIVET!!

Puss på Er 😘

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *