Att gå emot sin rädsla. 

Idag har jag varit ledig. Inget planerat. Bara vara. Skönt.Väldigt skönt.

I går gick jag emot en av mina största rädslor genom att medverka på Öppet Hus tillsammans med likasinnade; visa upp mina smycken och få tillfälle att prata om mina kunskaper i andlighet, healing, massage och hälsa i övrigt. Stå för det jag gör och den jag är. Jobbigt. Läskigt. Jag blev tillfrågad och kände att Nu fan gör du det här Sara!!” 

Jag åkte dit…

Jag lade fram mina smycken…

Jag erbjöd prova-på-behandling…

Mina Dala Mala nyckelringar.

Dala Mala halsband.

Vi bjöd på lite gott.Låg självkänsla. Inget värde på mig själv. Men jag gjorde det. För jag kan. Jag är någon. Jag vill alla väl. Jag ger och jag får. Alla är vi olika. Jag är jag och Du är du. Jag måste sluta jämföra mig med andra. Sluta känna mig mindre värd och oviktig. Men det är svårt. Jävligt svårt. 

Yes! Jag gjorde det! Hemma. Trött som sjutton. Sov som en stock hela natten för första gången på väldigt länge.

Kanske hittar jag min självkänsla tillslut. Den finns där inne. Långt där inne…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *