Hur jobbar jag med vägledningskort?

Jag vet att några av våra populäraste inlägg här på Tarotguidernarna är våra kortdragningar. Jag har Onsdagsvägledning som många av er läser och längtar till varje vecka. Jag tänkte berätta lite hur jag tänker omkring mina vägledningar till er och lite hur jag jobbar med detta. 

Lyssna

Det är viktigt att lyssna på den vägledning du får och agera efter den, för att komma vidare till nästa steg i din livsplan. Därför är det viktigt att själv ta ansvar och även lyssna inåt och inte bara överlämnana dina bekymmer, problem och frågeställningar till nästa vägledningskort som dyker upp på nätet eller hemma hos någon där du drar ett kort. 

Om Du inte agerar efter den vägledning som kommer till dig, får du ofta liknande kort efter varandra i flera veckor tills du hajat budskapet; det har hänt mig många gånger. Speciellt innan jag blev utmattad fick jag det tydligaste kortet man kan få: UTMATTNING ur kortleken Zen Tarot Osho.

När jag pimplade för mycket kaffe och vin under en period pga att jag var trött och stressad och samtidigt åt väldigt oregelbundet och mindre hälsosamt drog jag alltid kortet DETOX ur en annan kortlek. 

SÅ det är viktigt att lyssna på det som kommer till dig. Men det vet jag att många av er gör oxå och jag tror att många av er har fått bra hjälp till att ta beslut som ni grubblat över. Jag vill bara skriva detta som en påminnelse och för er som är nya inom området. 

Hur jag väljer kort och kortlek

Vilken kortlek jag använder varje onsdag varierar. Det är helt och fullt intuition och känsla jag går på. Oftast får jag en vägledning några dagar innan så att jag redan vet vilken kortlek jag ska använda på onsdagen. Och nu på onsdag blir det en som jag inte har använt tidigare och med ett speciellt syfte, men jag säger inte mer än så 😉 


Jag mediterar alltid innan jag väljer ut mina kort. Det är även intuitionen som bestämmer hur många jag ska dra per gång. Den informationen kommer oftast samtidigt som när jag får till mig vilken kortlek jag ska använda. Nu på onsdag blir det hela tio kort att välja mellan! 


Hur kan jag dra kort till så många samtidigt fastän personerna inte är i samma rum som mig?

Det handlar för det första att tro på det jag gör. För det andra att våga lyssna och lita på min intuition. Och för det tredje att lita på flödet; att de som behöver just den här vägledningar idag, kommer att läsa och välja rätt kort (Om du klickar in på ett inlägg och känner att du inte dras till något speciellt kort kan det helt enkelt vara så att dina svar inte finns hos mig just den dagen.) Det spelar ingen roll om du sitter på andra sidan bordet eller på andra sidan jordklotet från mig. Det är samma energier jag jobbar med. Jag drar ofta kort åt mina vänner via telefon när de behöver vägledning (och de drar åt mig när jag behöver; givande och tagande) Därför är det inte svårare att dra åt flera olika personer som sitter på annan ort än mig själv.


Har ni fler funderingar om detta ämne så fråga gärna!

/Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *