Onsdagsvägledning; Tidigare liv.

Idag handlar kortdragningen om tidigare liv. Du kan t ex få svar på varför du dras till en viss hobby eller varför du har svårt att lita på andra människor.

Varsågod att välja ett eller flera kort.


1) Knighthood

Inre riddare. Du har ett hjärta och sinne som en riddare. Du dras gärna till riddarsagor och berättelse. Inom relationer och karriär dras du till att försvara de svaga och sårbara. Kanske väljer du att jobba med beskydd som tex väktare, förmyndare, polis eller vårdnadshavare. Det är viktigt att du endast jobbar för organisationer som du tror på. Som riddare är du endast lojal mot de som förtjänar din respekt, inte mot de som du känner att du inte helt och fullt kan lita på. 

2) The arts

Det här kortet talar för att du bör jobba kreativt. Du har kreativa talanger som behöver uttryckas. Dessa talanger lever kvar från tidigare liv. Ge dig själv tillåtelse att släppa lös din kreativitet! 

3) High priest or priestess

Du känner säkert redan till att du levt som präst eller Prästinna i ett tidigare liv. De flesta som levt som detta tidigare har oftast den känslan. Härifrån kommer din spirituella kraft. Detta kort talar om för dig att göra något mer utav denna kraft. Det är dags att använda dina kunskaper genom healing, undervisning och hjälpa världen. Kortet indiktar på att släppa alla rädslor inför att våga satsa på detta. 

4) Karmic relationship

En eller flera personer i ditt liv idag, är själar från tidigare liv. Ni avslutade era relationer med obalanser. Detta betyder att en av er eller båda känner gamla känslor som behöver Healas och släppas. När detta sker kommer du känna dig fri från destruktiva och dränerande relations mönster. I vissa fall kan detta kort indikera på att det sker en återförening av en kär själ från tidigare liv; en återförening med en kärlekspartner eller en ny vänskap som ger dig glädje och som får dig att känna dig trygg. Du har valt detta kort som ett svar på en fråga som har med karma att göra. Be universum om hjälp för att släppa gamla energier eller känslor. Du kan även bli guidad till en tidigare liv regression. 

5) Forgiveness

Situationen du befinner dig i kommer att läkas eller bli bättre genom din vilja till att släppa gammalt ilska. Det är inte ens säkert att du är medveten om att det ligger gammalt agg och skaver. Du kan istället känna av detta genom högt blodtryck, sömnsvårigheter, beroende eller humörsvängningar. Visst vore det skönt att få ett stabilare humör och bättre koll på din hälsa? Att förlåta är inte detsamma som att säga att andras handlingar är ok. Förlåtelse är att sätta sig själv först och att hitta tillbaka till sin egen kraft. Du väljer att rena dig själv. När du håller kvar negativ energi pga någon annan, påverkar det bara dig själv, inte den andra personen. För att läka detta är meditation och själviaktagelse bra redskap. Se det som att ilska är övergående, som ett mörkt moln på himlen. Se att detta härstammar från ett tidigare liv och släpp sen taget.


6) Trees

Du har en speciell relation till träd. I ett tidigare liv jobbade du med träd, förmodligen andligt. Spendera mer tid med träd för läkande, kunskap och inre frid. 

7) Spouse

Din fråga har att göra med en kärleksrelation i detta eller tidigare liv. Personen du undrar över är sannolikt din själsfrände. 

8) Asia

Ett tidigare liv i Asien påverkar ditt liv idag. Du lärde dig kollektivt samförstånd och att tysta ner din egen individualitet under det livet. Det du behöver lära dig nu är att balansera den kunskapen med ditt liv idag och inte underkasta dig själv och dina känslor. 


9) Native american

Du har haft ett viktigt liv som en indian som påverkar ditt liv idag. Genom att studera indianernas kultur kan du väcka upp dina minnen. 

10) Lessons and blessings

Förmodligen har du valt fler än ett kort idag. Detta kort står för att du lärt dig läxor i livet som gett positiva resultat. Om du dragit fler kort idag kan det betyda att någon av dessa läxor är relaterat med det andra kortet. 

11) Scribe or writer

Du var en skribent eller författare i ett tidigare liv, vilket kan gör att du gärna skriver idag och har en fantastisk förmåga att organisera och uttrycka dina ord. Våga satsa på att skriva om det är det du drömmer om. 

12) Trust and faith

Den fråga du undrar över idag är sammanfogad med den nivå av tillit och tro som du har. Dessa egenskaper påverkar hur mycket glädje och tillfredsställelse du tillåter dig att uppleva idag. Om du har svårt att lita både på dig själv och andra eller rent av livet självt, är det förmodligen rotat från ett tidigare liv. Du kan även ha blivit sviken av en person därifrån som finns i ditt liv idag. Om du dragit fler kort här, kan du hitta ledtrådar från vilket liv detta härstammar från. 

Hoppas du får en fin dag ❤️

2 kommentarer till “Onsdagsvägledning; Tidigare liv.”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *