LEKFULL MAGI!

Jag har en helt fantastisk kortlek med en tillhörande bok som bland annat innehåller olika övningar. Jag tänkte att den övningen som finns på den sida i boken som jag öppnar upp idag ska jag dela med mig av till mina läsare. 


Det är en enkel övning utan konstigheter; ingen förberedelse behövs; inga oljor, tända ljus eller anteckningar. Bara detta; Ut och lek!


Lite mer ingående – om jag ser till kortet som hörde till övningen- handlar det om att Du kanske har jobbat för mycket eller grubblat och oroat dig för mycket senaste tiden. Lägg allt det åt sidan en stund och gör något roligt! (du kan återgå till dina bekymmer senare) Gör något som du längtat efter länge, besök en plats du tycker om eller gör planer med vänner och glädj dig över livet. Du kanske till och med inser att dina bekymmer inte längre är så viktiga efter detta. Så släpp taget, om så bara för en liten stund, och gör något kul! 


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *