När naturen pratar klarspråk!

När jag gick min PW igår föll ögonen på en liten plätt med blåklockor och min intuition sa mig att jag ska läsa om det i Solögas bok. När jag kom hem glömde jag helt bort det men kom på det i morse igen. Och det var ett fantastiskt budskap med tanke på familjens förlust förra veckan när en av våra lurvisar hastigt lämnade oss. 

Blåklocka: Vårda dina minnen. Visdom: Jag lever här och nu. Jag ser visdomen i det som har skett. 

Jag tar farväl av …. 

Jag har lärt mig och går nu vidare.

“Det är viktigt att minnas det förflutna med glädje. Jag står här som en påminnelse om alla de själar  som en gång levt här”, berättar blåklockan. ❤️

När jag ändå berättar detta kan jag lägga till två fina orakelkort som kommit till oss. Jag drog ett kort på kvällen efter att jag sagt hejdå till min lurvis. Jag har aldrig tidigare fått ett kort på katter och jag visste inte ens att det fanns i min kortlek. Det var så fint! 

I mina ögon är det vårt lejon som tittar saknande på den mörka katten; Tiger.

När jag visade kortet för min dotter sa hon “jag vill oxå dra ett kort” Hennes sätt att göra det på var annorlunda mot hur jag gör. Jag berättade att hon kunde känna in vilket sätt som kändes rätt för henne. Hon la ut korten i en “solfjäder” och sen tog hon fingret och pekade på några kort och sa “Mamma, pappa, Leon, Tiger” Och drog sedan kortet som stannade vid “Tiger”

This is a time for you to remember that you cannot know things until you have experienced them. Being in this evolving state means you may stumble a bit. Don’t expect yourself to be perfect. Now is the time for being gentle with yourself…

De orden tycker jag stämde in mycket bra i det tråkiga som hänt. 

Nu blickar vi framåt och hoppas att denna vecka blir gladare ❤️2 kommentarer till “När naturen pratar klarspråk!”

  1. Hej Sara
    Det är inte lätt att förlora något man tycker om.
    Nu undrar jag om det är du som har tagit bilden?
    Har du sett orben på bilden?

    Mvh Lise-Lotte

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *