Middagstips!

Jag testade att göra ett recept från ICAs tidning Buffé för några veckor sedan. Galet gott, enkelt att göra, billigt och helt vegetarisk; kan det bli bättre? En vegetarisk Rotfruktslasagne.

Receptet hittar ni här 

Min sambo – som i princip aldrig äter vegetariskt – utbrast “Det här är den godaste lasagnen jag någonsin ätit!” , så igår gjorde jag den för andra gången. Ingen köttfärs som ska stekas och ingen bechamelsås som ska kokas och redas; bara blanda ihop och varva med lasagneplattor! Och perfekt att göra storkok och frysa in eller ha som matlåda nu när det är sportlov.

Jag river alla rotfrukter i matberedare så det går snabbt! 

Blanda i alla ingredienser i en stor skål.

Varva med Lasagneplattor

Avsluta med massa god, riven ost; riv själv eller va lat som mig och köp färdigriven

In i ugnen 200 grader 35-40 minuter

Klart! Så gott!

sara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *