Shopping som gör gott för både dig och andra!

Jag är inte mycket för shopping, men ibland hittar jag något speciellt och då slår jag till! Mestadels klänningar och skor. Ibland köper jag helt nytt, men många snygga fynd har gjorts på bl a loppis. Mitt senaste fynd har jag köpt via en sida som heter Used By. Jag är inte mycket för märkeskläder eftersom det är så väldans dyrt, men ibland hittar man några riktigt bra kap. På Used By går det att fynda från bl a svenska, kända och offentliga personer. Jag fyndade ett par grymt snygga skor till sommaren som Camilla Läckberg rensat ut från sin garderob; endast använda en gång. De som säljer sina kläder skänker alla pengarna till välgörenhet!! Hur bra? Helt underbart! Camilla har valt att skänka sina slantar från sin shopping till Barncancerfonden. Så jag har alltså både fått ett par grymt snygga skor OCH skänkt pengar till cancerforskning!! Det känns fint i hjärtat och själen. Plus att Camilla själv har valt att skänka samma summa från sin egen plånbok.

Jag kommer garanterat att matcha inredning här hemma i sommar 😊

(Skortillverkarna har etiska krav på material och miljö; jag handlar inte saker där det finns risk för att människor eller djur far illa)

Namaste

❤️

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *