Som balsam för själen

Här kommer min dag i bilder:

Jag vill oxå ha en stor gård med bräkande får och doftande blommor 🙂 Jag mår så otroligt bra ute på landet. Jag får liksom frid i själen på nåt vis. Visst har hon en underbar trädgård!! Titta får ni se:

Lilla Asien; ser ni Yin och Jang som är lagt med vita och svart stenar? Så snyggt!


Välkommen till Trollskogen: Här kan barnen leka och lära sig om växter 🙂

Läcker färg va!? Tog med en hem 🙂

Se vad lycklig jag är efter en dag i trädgården! I burken ligger hallonblad, svartvinbärsblad och älggräs som jag gjorde te på – supergott!! När jag kom hem slängde jag även i lite rödvinbärsblad oxå! Vissa la även i lite pepparmynta (men det ska man ha mkt litet av! annars tar smaken över!) och vissa tog även i lite spansk körvel (tror jag att det hette) för att få en lite smak av anis. Jag fick även ta med ett rotskott av svartvinbärsbusken eftersom jag bara hade röda hemma!! Tack Lia!!! Så den har jag grävt ner på gården – jag är ju rolig som rensar hela gården på buskar och växter och SEN går en örtakurs och lär mig vad jag kan använda allt till. Så det lilla som finns kvar är verkligen värt att inspektera innan jag slänger det!! 

Vi fick även plantera en varsin rosmarin. Jag älskar att hålla på med händerna – det är som terapi; plantera, leka i sandlådan, drejja, baka – you name it – som balsam för själen!

Och mina vänner! Se vilka kloka ord jag hittade i Lias trädgård:

“Älska idag – i morgon kan det vara försent” Så ta hand om varandra nu och tala om för era nära och kära hur mkt de betyder för er! Här hemma får vi veta det av varandra varje dag! Det är jag otroligt tacksam för!!

En kommentar till “Som balsam för själen”

  1. Vilka fina bilder du tagit! Det är mycket roligare att se när någon annan fotat, man får se sin trädgård ur ett helt annat perspektiv. Vad andra tycker om att titta på. Ska du flytta? Hur kan det komma sig? Tack iallafall för två mycket trevliga dagar! Kram/Lia

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *