Nyttig Chokladglass!!

Jag sparar alltid massa skojiga inlägg och tips till senare på fb och Instagram. Men sen får jag liksom aldrig fingrarna ur så att säga. Redan för flera veckor sedan förberedde jag för glassen som jag ville testa och nu gjorde jag resten. Jag visste inte att det skulle vara lika gott som det lovades och gjorde därför inga bloggbilder tyvärr. Men ni får länk av mig istället.

Detta behövs och så här gör du den glassen jag gjort idag (fler tips på blandningar finns i länken men huvudingrediensen är banan så börja med att frys den!)

CHOKLAD- OCH JORDNÖTSGLASS

3 bananer – skär i bitar och lägg i en påse eller burk i frysen. Låt ligga minst sex timmar.

2 tsk jordnötssmör

1 msk kakao

0,6 dl (1/4 cup) valfri mjölk

blanda allt i en mixer. Lägg i en form i frysen en stund. Sen är det bara att svulla med godare samvete än vanligt ?

Ett svar på ”Nyttig Chokladglass!!”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *