EN GRÄSHOPPA I SÄNGEN

I morse vaknade jag klockan 05:00. Då ska ni veta att vi kom i säng 00:30 lokal tid här på ön och vi hade räknat med att sova över frukostbuffén och att det i så fall skulle vara OK för idag.

Okej, så jag vaknar i ottan och ska dra för mörkläggningsgardinen lite mer då det var väldans ljust i mörkret. Karln, som som vanligt är så jäkla kokhet har satt AC på max OCH haft balkongdörren öppen… Hmm… Självklart fladdrar det till lite extra i gardinen; av en stor, grön gräshoppa…

Jag låter den sitta där och lägger mig igen. Vad händer?! Jo, jag håller å att somna om och gräshoppan tar sig en flygtur och landar på MIN KUDDE!! Visst; söt och grön, men ändå?! Nä! Ut med dig!! Självklart vaknar gubben, men fattar vårt dilemma; Maya HATAR flygfän! Detta bådar inte gott om hon vaknar NU…
Allt gick såklart bra och vi tog ut den, eller ja, min söta sambo klagade inte ett dugg på att bli väckt strax efter klockan fem på morgonen och tyckte mest att allt var intressant. Han är sån 😅👍  

 

Ok, så vad ville gräshoppan säga mig så här i ottan, första semesterdagen?

Enligt Solöga säger gräshoppan: Låt tro och hopp fylla dig med styrka och inget kan besegra dig. Min gåva till dig är att känna hoppfullhet. Här gäller det att inte tappa hoppet och tron. Håll kvar gnistan!

Nåväl… Efter några omsomningsförsök vaknade Maya klockan sju. Klockan tjugo över sju stod hela familjen och inväntade frukostbuffén som öppnar klockan halv åtta. Sen blev det poolen två timmar, havet två timmar och sen poolen igen.

Om vi är trötta?! Jorå… En aning!! Vi lär nog snarka ikapp i natt!

Sov gott!

Ett svar på ”EN GRÄSHOPPA I SÄNGEN”

  1. 02.50 vaknar av nåt i ansiktet! Inga glasögon på och kolmörkt. Letar ficklampan till mobilen och framför den sitter en stor gräshoppa, kropp utan ben på 2 cm, med ben 5cm minst.. vill INTE ta den i handen! Sover på ett sovloft i hyrd lgh, mina barn sover också bredvid mig.. hämtar ett glas och tar gräshoppan i det med ett papper som lock. Nu är den ute.. vacker himmel och ljummen natt. Må gräshoppan leva vidare i fris. Och jag få det där som Solöga skriver om. Roligt att se din historia när jag googlade solöga och gräshoppan ?. Hoppas att sova vidare nu, ingen annan vaknade iaf. / Sofie

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *