Dags att plocka fram sommaren.

Det känns som att to-do-listan alltid blir lika lång när det är dags att plocka fram sommaren utomhus. Kanske är listan alltid lång för att vi inte hunnit med det vi vill ha fixat, från förra sommaren. Jag skäms över vår framsida. Det är alltid saker som ska till tippen, men dagar och helger går så fort. Jag har min utmattning i bagaget och sambon har eget företag. Man ska hinna med vardagen och återhämtning. Idag är det poolen som ska startas upp. Jag har krattat klart och kört med lövblåsen på framsidan; vitt grus övertäckt av björklöv från i höstas. Klippte gräset igår. Sopat altanen. Ja, när jag skriver ner vad jag gjort så inser jag ju att jag faktiskt gör saker. Jag får nog börja tänka på allt jag gjort istället för allt som jag inte hunnit göra. Tänk på det ni också!

Namaste

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *