SANNDRÖM!

Ikväll mina vänner, var jag med om något unikt om jag får säga det själv

Vi promenerar i gamla stan här i Rhodos och ska äta middag. Min sambo tycker att vi ska gå till samma ställe där vi tog lite snacks någon timme innan. Men då ser jag en liten gränd in till en trädgårdsliknande restaurang. Vi kollade menyn och trädgården var ju helt fantastisk, så vi valde det stället och fick välja ett bord. 

När vi suttit där en stund tittar jag mig omkring och inser plötsligt att detta ställe är exakt samma ställe som jag befann mig på i en dröm för några veckor sendan. En sån där dröm som satt kvar på näthinnan i flera dagar efteråt. Alltså den känslan var ju helt otrolig att uppleva! Det måste ju betyda att jag är helt och fullt på rätt väg i livet!  

 

Exakt så här såg det ut i min dröm förutom att jag satt vid ett långbord med fler människor. 

Jag kan inte beskriva känslan i ord hur det kändes när jag vände mig om och helt plötslig ser något som jag redan upplevt i en dröm. Så otroligt häftigt och magiskt! 

Kram på er!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *