Mamma-dotter-helg med hemlig destination …

Jag och mina systrar har blivit bjudna på mamma-dotter-helg med hemlig destination den här helgen. Det är inte första gången det händer och det är så roligt och spännande. Den här gången fick vi ledtrådar på sms lite då och då innan det va dags. 

Sen fick vi detta sms:

Hej! Här kommer inbjudan till våran mamma/dotter helg. Ni ska ha 300kr med er. Vi åker kl:08.00 från Mora. Klädsel när vi åker är något som ni känner er bekväm i och sköna inneskor. Vi kommer inte att vara helt själva under fredagen. På lördag ska vi äta lunch på ett ställe ifall ni vill vara lite finare med klädsel. Ta med varma strumpor,pyjamas, något spel , eget fredags/lördagsmys och ett glatt humör?så mysigt det ska bli kram❤ 

Utöver detta fick vi instruktion om att ha laddade mobiltelefoner på lördagen. 

Vi hamnade i Falun ?

Kopparstugans B&B

Bäddat i supersköna linnelakan.

Ett mysigt B&B med gångavstånd till det vi inte hade en aning om;

Idag behövde vi mobilen för att kunna beställa mat på cirkusrestaurang! Så roligt! Har ni varit på Pinchos? Vi visste inte ens om att den existerade! Så mysigt! 

Hoppas din helg är fin och att du får en härlig Valborg i morgon ❤️

 

Ett svar på ”Mamma-dotter-helg med hemlig destination …”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *