Hjälper healing om man är allvarligt sjuk?

Om healing hjälper eller inte går inte att bevisa helt och fullt vetenskapligt eftersom det enligt vissa inte går att mäta. Men måste man kunna mäta allt? Du kan inte mäta känslor heller, men dem finns där. Det räcker väl att det blir resultat och att man får läkare att tappa hakan? För det händer!

Jag träffade en kvinna på en massage- och healingkurs som berättade att hon blivit healad när hennes ledband gått av. När hon kom tillbaka till sjukhuset några veckor senare för ny röntgen innan operation, trodde läkaren att det var en annan person eller fel knä som röntgats eftersom allt var helt läkt! Alla ledband hade växt ut rätt. Det låter som ett påhitt för många, men jag har själv healat skador så jag vet att det fungerar. En gång när min morfar var väldigt sjuk och läkarna trodde att det var hans sista dagar så tänkte jag att nä minsann det är det inte! Och sen körde jag på med en enorm healing! Dagen efter mådde han bra igen och sen höll han ut några år till.

Jag har även läst om cancersjuka som blivit bra. Bland annat på Vivis blogg här om en kvinna som fick bröstcancer som hann meditera och heala bort sin tumör innan återbesöket några veckor senare. Och en annan kvinna lyckades krympa sin tumör som ni kan läsa om här. Funkar det, så funkar det, så varför leta bevis? I en del länder finns det till och med healers på vanliga sjukhus, så någonstans i världen är det inte ett dugg konstigt med healing. Och som en vän sa till mig förut; “man ifrågarsätter männsikans händer men inte ett framtaget piller”

Viktigt att veta är att man absolut inte ska strunta i den västerländska medicinen som finns när man är allvarligt sjuk, men det finns otroligt många historier där människor blivit läkta från allt möjligt med healing som komplement. Jag vet inte om ni känner till Resan av Brandon Bays? Hon healade också bort en stor tumör så läkarna stod helt handfallna och förvånade. Jag har en vän vars kusin fick cancer för ett år sedan med besked om att leva max tre månader till. Min vän har gett henne healing varje vecka och nu ett år senare lever hon fortfarande.

Det finns människor som fått diagnos om att dem aldrig mer kommer kunna gå efter att ha blivit förlamade men som med hjälp av healing och visualisering kunnat gå igen.

Det finns så mycket fantastiska historier om hur tankens kraft; ett positivt mindset, visualisering, meditation och healing kan göra. Jag skulle inte tveka en sekund att ta till det om det skulle behövas.

Jag hoppas att fler vågar prova healing som ett komplement, även om du är skeptisk – jag menar; vad är det värsta som kan hända? Och vad är det bästa som kan hända? Att du blir frisk, eller hur?!

Namaste

Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *