Bara onsdag…

Ha ha, jag hade onsdag igår i huvudet… lite drygt att det är onsdag idag igen. Jag längtar väl alldeles för mkt efter fredagsmys m Maya…. Klockan är bara halv tre, känns i huvudet o kroppen som att den är betydligt mkt senare. Jag har läst, läst och läst massa texter inför seminariet i morgon och försökt att analysera på bästa sätt *puuuuh* sen blev jag så fruktansvärt hungrig så jag fick lov att äta mellis o samtidigt passa på att ta en paus från plugget; plocka ur och i diskmaskinen o blogga lite – jag som aldrig förstått mig på det här med att blogga, men nu sitter jag här. Inte vet jag om någon läser, men vad gör det – jag gillar ju att skriva så varför inte… Jag har väl inte det mest spännande liv för tillfället så det finns nog inte så mkt att läsa om förutom tråkiga vardagsbekymmer o pluggångest ha ha.

MEN, jag blev faktiskt uppringd av schemaläggaren på St mikaelskolan idag!! Han hade ett jobb till mig från och med fredag och fram till maj-2009!! Den ni! Jag ska få starta en En B kurs med en grupp elever som går idrottsgymnasiet -bygg. Antar att det blir endast killar, men det är jag ju van vid sen praktiken: 10 veckor med två elklasser – enbart killar mellan 16-18 år som inte var det minsta intresserad av engelska. Det var en upplevelse kan jag säga och jag är glad att jag fick en sån klass så jag fick känna på en del av de tuffa utmaningarna inom läraryrket.

Ja, annars då…. nä, det händer inte så mkt just nu. Till helgen har jag inga planer alls – skönt. Förra helgen var det höststädning av gården o rensning av garaget som stod på schemat. Så skönt att det är över nu – f-n hur det såg ut på gården innan *huuuua*. Men nästa helg blir det mer fart. Då är det dags för stor Halloweenfest och jag har fixat klart med min utstyrsel. Jag är inte så mycket för det där med att festa längre – men klä ut sig och spela lite apa en kväll är ju alltid skoj. Jag har inte varit ut på krogen i Mora sen februari-mars, till skillnad mot för nga år sen då man va ut rätt så regelbundet. Det lockar mig inte det minsta längre. Jag är ändå bara ute en timme sen blir folk så fulla o dryga och då går jag hem – vilket inte är så uppsakattat av mina partykompisar: “men ååååå snäääääälla, en liten stund till!! Jag bjuder på en drink….” ha ha, men jag vill ju inte dricka nåt mer och bli full, men det fattar de ju inte när de själva är fulla och har the time of their life….. Men i somras på Johan o Karins fest höll jag ut ända till kl 01!! Då var kompisarna imponerade ha ha… ja, man har väl blivit gammal o tråkig, vad vet jag….. 

Nä, men kanske jag ska ta mig en promenad och få lite luft – har suttit framför datorn sen kl 7 i morse (med nga få pauser emellanåt) så syret börjar ta slut nu…

Caio
Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *