Äntligen fredag!

Alltså jag har aldrig längtat så mkt efter fredgar som jag gör nu för tiden. Men det är det tuffa tempot på litteraturkursen som gör att man bara vill koppla av åtminstone en kväll i veckan och tillsammans med Maya. Det har blivit en tradition nu att hon får titta på tv fram till ca tio i åtta på fredagskvällarna sen borstar hon tänderna, sätter på sig pyjamas och kryper ner i soffan tillsammans med mig för att titta på IDOL (tror inte hon gillar det programmet så mkt, hon sitter hellre och ritar och läser sina Prinsess-tidningar) Sen lägger hon sig i mitt knä och efter en stund säger hon: “mamma, nu sover jag”, och så vänder hon sig om och somnar ca 20:45… så myyyysigt att ha henne i knät! Men guuu va tung hon börjar bli. Helt slut av att bära upp henne för trappan till sovrummet *mera styrketräning för mamma Sara*

Jag skulle påminna Johan häromdagen att jag börjar min kvällskurs nästa onsdag. “Vilken då??” (som vanligt, noll koll) “Ja, den uppe i Älvdalen” sa jag då. Då säger maya som oxå befann sig i samma rum, med ynklig röst “men mamma, jag vill oxå åka till älvdalen” Johan som inte tittat så mkt på Playhouse Disney började skratta, men jag som vet att älvorna på Playhouse oxå bor i älvdalen (alltså dalen där älvorna bor) fick lite ont i hjärtat när jag skulle förklara att det nog inte bodde så många älvor i det här Älvdalen, som bara är en liten by … Ja, det är ju bara älvor och prinsessor som gäller för lilla damen. Blir inte så svårt att hitta julklappar åt henne i år. Hon har hittat alla leksakskataloger som kommer i postlådan nu för tiden och sitter och bläddrar för fullt och gör kryss på allt hon vill ha, d v s allt som är rosa ha ha… Ja, hon är för underbar min lilla skrutta.

Min föreläsning som skulle vara kl 10:30-12 blev inställd idag, så jag funderar på att åka ner på HM och kolla lite. Hörde nåt om rea på kappor/jackor, visserligen har jag ju redan så jag klarar mig, men man vet ju aldrig om det råkar finnas en som skriker efter just mig 🙂 sånt händer ju faktiskt, eller hur!??! 

Jag ska träffa mina elever vid kl 13. Ska bli kul. Sen blir det åka och handla m Maya o syrran – har bjudit hit syster på fredagsmys ikväll. Vi ska baka egen pizza. *mums*

Nä, nu måste jag packa väskan o stoppa i mig lite lunch.
Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *