fredagsmys

Äntligen dags att sätta sig i soffan. Mia har varit hit och bakat pizza åt oss. Supergott! Nu har Maya ätit godis som hon själv har valt.

Ha ha, vi var på Ica Maxi o handlade; “mamma, jag har inte den och inte den filmen” säger Maya och börjar peka på en hylla med filmer. “Nä, man kan inte ha alla filmer lilla vännen”, säger kloka mamma samtidigt som jag tittar på en annan hylla. Vad ser jag då!? “Oj, men titta här…. hmmm… men den här vill ju jag ha”, säger mamma Sara och tar ner Sex and the City-filmen från hyllan och kommer snabbt på att det kanske inte var så snyggt gjort med tanke på att jag just nekat Maya. Men lika snabbt kommer jag på att Maya har hyrt SAMMA film TRE gånger när vi hyrt film de senaste gångerna och säger snällt till Maya att hon kan se om hon hittar den där rosa Barbiefilmen som hon tycker så mycket om. Så det blev Barbie och Diamantslottet till henne och Sex and the city till mig, dvs en rosa film till Maya och en rosa film till mamma 🙂

Maya har sagt att hon vill ha en rosa moped när hon blir stor. Kolla in vad jag hittade i Elloskatalogen!!!!


Kanske nåt till julklapp eller vad säger ni?!!?  Vilken häftig prinsess-racer-moppe!! ha ha …. helt sjukt egentligen vad det finns att köpa till barn idag. Sånt här fanns ju inte på min tid när jag va barn. Då va det barbie med diverse tillbehör som va det mest exklusiva för mig iaf…

Jag var ju in en snabbis på HM o kollade idag oxå. Hittade jättesnygga jeans – vilket jag faktiskt behövde. Mina är trasiga och de har hållt i fyra år. Men nu har jag köpt icke strech – shit, byxor m strech får ju värsta hänget efter bara en timme – inte snyggt alls. Men lilla korta jag får ju tyvärr alltid lov att fålla upp, men ska försöka ta itu med det redan i morgon – har ju faktiskt en ny symaskin som står framme så jag har inte så mkt att skylla på…

Nä, nu är det snart dags för IDOL – ska hinna fixa maya först med tandborstning osv.

Kram på er.
Sara

En kommentar till “fredagsmys”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *