Saker blir inte alltid som man tänkt sig ….

Mitt senaste inlägg – som nu är raderat –  satte tydligen snurr i mångas huvud och jag har nu fått höra “vad fan skriver hon? hur kan hon vara så jävla taskig mot sin karl” och det var ju inte min mening. Så jag får be om ursäkt för alla missförstånd, hån och andra hemska saker. Det som skulle bli roligt och ironiskt blev tydligen inte alls det och vissa tog det som att hela texten var ett personangrepp mot deras son, vän och kollega.
Jag vill dock förklara att jag har egna åsikter som jag står för. Precis som det står klart och tydligt på bloggens startsida.
Att tvättstugan var överfull igår var inte något personangrepp utan ren fakta. Jag står för min åsikt om att jag många gånger undrar vart informationen sipprar ur eller varför karlar i allmänhet , trots förstoringsglas, inte kan se när det blir smutsigt.
En karl med ett golfintresse är heller inte ensam om att ta alla små tillfällen i akt att gå ut på banan och spela en nia eller 18. Detta gäller inte alla män, utan detta är en ren och skär generell uppfattning utav det jag hör i min omgivning, läser i magasin, böcker och ser på tv och film och ibland händer det även här hemma. Kanske är det sant som det är sagt, att kvinnor är från Venus och män i från Mars. Vad vet jag; jag är bara en kvinna i mina bästa år som försöker förstå mig på både samhälle, mig själv och mansfolk…
That´s all … over and out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *