Författarkortleken

Jag har hittat något helt fantastiskt för att utmana mig själv som författare. Jag har några månader på mig att skriva så fingrarna blöder och det ska bli så roligt och spännande. För några månader sedan hittade jag något som heter “Författarkortleken”. Det är ett gäng kort; en kortlek, där du drar ett kort i taget, läser vad som står på kortet och använder din kreativitet för att skriva efter den rubriken som kommer upp. Du har tre minuter på dig att skriva för att sedan sätta punkt. I LOVE IT!!! Många av er som följt mig genom åren vet att jag brinner för att skriva. Jag har gått olika kreativa skrivarkurser på högskolor och det är alltid lika fascinerande och lärorikt. De senaste åren har inte tiden funnits. Men nu finns den. Och motivationen. Det kommer bli en spännande resa rakt in i den skönlitterära världen och när ni minst anar det kanske det kommer ett litet smakprov.

That’s all. Over and out.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *