The woman inside us

Vår befolkning består av kvinnor och av män. Det finns något som kallas för Yin och Yang, manligt och kvinnligt, Shiva och Shakti, beroende på vilken kultur du hör till eller tror på. Både män och kvinnor har en del av de båda sidorna. På senare årtionden har kvinnor blivit mer Yang, Shiva och man i sina beteenden. Dessa sidor av människan består mycket av vår prestation; att vi ska vara duktiga, göra karriär, ha ordning och reda och kontroll på allt vi gör. Det som händer är att kvinnan glömmer bort sin essens och sin egen blomstring; det kvinnan är skapt till att vara. Det är inget fel att vara både lite kvinnlig och lite manlig, Det handlar om balans mellan dessa båda delar. JAG har verkligen hamnat på den manliga sidan. Men tack vare min fantastiska vän och fd kollega så har jag lyckats komma i kontakt med mitt innersta JAG igen. Det känns så härligt och underbart. Jag har alltid älskat att dansa, pyssla och fixa mitt hem med små detaljer. Under många år kom jag ifrån det kvinnliga och det som är jag. Men nu är jag åter i balans till min egen kraft och balans. Jag kanske inte är helt och fullt där än, men på mycket god väg.
Min fina vän valde att gå en utbildning i Thailand för att bli en mystical dance teacher. Det var nog det bästa hon kunde göra så att vi här hemma fick ta del av denna fantastiska del av livet.
Inte nog med att hon kan så mycket om vår feminina kraft och kundaliniyoga så är hon en magisk massör och coach. Hon kan så mycket. Hon är så mycket kärlek och Power!
Hennes magiska namn är Anna Sangeet och hennes hemsida finns här: www.annasangeet.com
Hon är inte bara ung och bedårande vacker. Hon är även en fantastisk pedagog, kvinna och vän. Hon stormade in i mitt liv när jag som mest behövde denna energi och hon har fortfarande inte lämnat min sida. Det är ren och vacker vänskap det! Jag älskar henne för allt hon är och allt hon gör. Jag är så tacksam att hon svept förbi med sin vingar och energi i mitt liv för att ge mig den där extra knuffen. Tack min fina vän!
Kram och sov gott / Sara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *