TRÄNA!!

Å vad jag längtar efter att träna. 

Träna hårt! Känslan när jag maxat och tagit ut mig totalt, en dusch och sen lägga mig på soffan totalt utmattad… Mmm… aaaa… Ja, verkar ju inte behövas ett hårt träningspass för den känslan just nu då kanske … Känner så typ varje kväll, efter ett fjuttigt städrace 😁

Nå väl. Min dag kommer. Tålamod Sara. Tålamod. 

Dricker färska grönsaksjuicer och smoothies för fullt iaf. 
Galet gott!! Lite pyssel visserligen och det har då aldrig varit så fullproppat med grönsaker i kylskåpet som nu och aldrig har det då gått åt som smör heller… Mest blivit gröna ludd-liknande varelser när de väl har checkat in hemma i mitt kylskåp 🙈
Dagens:

Om inte detta får kroppen att nystarta så vette fan… 

That’s all. Over and out… 

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *