Livsnjutare

Jag är helt och fullt en livsnjutare så jag borde kanske se min sjukskrivning som ngt positivt nu när våren är här; kaffe i solen, härliga promenader, plocka fram grillen, yoga, meditera när jag vill, ett glas vin i kvällssolen, mysa med katterna o s v … Visst njuter jag av min vila ibland, men ni som följt mig vet hur svårt jag haft att acceptera min situation. Och mitt tålamod som är helt sämst typ…

Det finns absolut dagar där jag njuter till fullo i vårsolen eller i sängen med lurvisarna. Men det finns även dagar som bara är så jävla blä där varken kaffe i solen, yoga, katter, ett glas vin, chips, tårta eller ens sex kan få mig på bättre humör. En sån dag är det idag. Och nej, det är inte PMS. Bara en jävla-rastlös-vet-inte-vad-jag-har-lust-med-dag …. 

Men därimellan har jag faktiskt riktigt bra dagar. Lyckliga och glada dagar. Så det är okej även om det är riktigt shitty annoying när jag väl befinner mig i den jobbiga bubblan …
That’s all….

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *