Sick Bitch Psychpath

Igår hade jag uttrensing from hell och hulkade tårar som en tok…
 
There’s a war inside my head
Sometimes I wish that I was dead, I’m broken
So I call this therapist
And she said girl you can‘t be fixed just take this

I’m tired of trying to be normal
I’m always overthinking
I’m driving myself crazy
So what if I’m f*cking crazy

And I don’t need your quick fix
I don’t want your prescriptions
Just ’cause you say I’m crazy
So what if I’m ……….
 
Loco, maniac, sick bitch, psychopath …. Mental out my brain, bat sh*t go insane…..
 
Jag är trött, arg, frustrerad, förbannad, ledsen i en salig jävla blandning.
En massa tänk om– frågor snurrar i huvudet. Och sånna tankar är ju verkligen helt onödiga, eller hur?!
Tänk om läkare nr 1 fått fortsätta vara min läkare? Hon som sa att “kommer du hit om en månad och känner dig energisk så är medicinen fel för dig, för då har den gjort dig hyperaktiv istället för att balansera.
Tänk om läkare nr 2 hade varit kvar tre besök istället för två? Han som tyckte att det lät som att jag fick fel medicin eftersom det verkade som att jag blev hyperaktiv istället för balanserad? Överläkaren som han diskuterade med tyckte dessvärre att vi kunde vänta en omgång till eftersom lite av energipåslaget kunde ses som ett tecken på att jag går åt rätt håll i min läkning och återhämtning. Så min utmaning blev istället att försöka hålla kvar energien i kroppen istället för att köra slut på den direkt. Men sen blev jag sämre igen och kände ju såklart trygghet över att min bra läkare skulle förstå och göra det rätta, eftersom jag trodde att det var honom jag skulle få träffa igen, den tredje gången. Men nähä då… Då fick jag komma till läkare nr 3Det er jog som er staffetlekared en her vekan. Du er trott ja. Du kan vila ja?! Ja do har ångest, du har atrax du kan ta? Jag sukskriver dig en monad till ja?!” Det besöket tog tio minuter och Sara var på krigsstigen och skrev exakt vad hon tyckte till de ansvariga efter det mötet…
Och vad jag tycker just nu efter att det för en tredje gång pratas om att medicinen kanske var fel ändå, ja, jag bara undrar hur jag hade mått idag då? Kanske hade jag varit närmare att få börja jobba igen? Istället för att sitta här och må som ett jävla ras för att jag ska ut med skiten som höjts till maxdos och med en ny sjukskrivning på minst tre månader eftersom det blir till att gå tillbaka på ruta ett igen?! Börja om från början, börja om på nytt… *tralalalala*
Vad medicinen skulle göra? tja … piggare dagtid och hjälpa hjärncellerna att komma tillbaka för att det skulle bli renare och lättare i huvudet så att jag skulle kunna få tillbaka koncentrationen och fokus igen….
Jag låg i kökssoffan i går em och tog små, små tuggor av middagen. Känslan kan enklast beskrivas som en megafet baksmälla efter en helnatt med sprit och max två timmars sömn så där så att du vet att jag måste äta annars spyr jag men äter jag så spyr jag nog iaf… lägg till några åkturer i virvelvinden oxå sa kanske ni kan få en liten smakbit på min kropps reaktion med att göra sig av med fel medicin….
Men guuu så deprimerande det här blev nu då …. Men kände bara att jag fick lov att häva ur mig lite …. Bjuder på den bästa gråtscenen ever från filmen Something gotta give:
 
That´s all … Over and out …

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *