Dagens dipp och pepp

Oj oj vilket prutt-dygn… Allt blev mega fel igår em/kväll så jag har grinat över allt och inget till och från sen dess och sovit uruselt i natt. Jag hade även tid hos min samtalskontakt redan i morse 8:15 vilket kom väl till pass. Jag grinade hela timmen där oxå.

Första halvan av dygnet grät jag över gamla svek och taskiga och hårda ord. Andra hälften var nog mest bara utmattningstårar. Jag är så sliten så sliten. Jag har börjat inse det nu. Och det är väl inte så konstigt heller så turbulent som allt varit med stress och fel medicin den senaste tiden.

Men idag gjorde jag ngt som jag inte brukar göra sånna här skruttdagar. Jag träffade en vän och satt i solen och njöt med kaffe och pratade om allt och inget i nästan tre timmar. Ett av resultaten:

 

Det andra resultatet är att jag vågade vara mig och ha en dålig dag tillsammans med en vän. Allt känns ju så mycket bättre efter lite ältande och bitterness som avlöstes till skratt och acceptans. Tack!
Nu lite inspiration!
Sen blir det thaimat och ett glas vin med kompis nr två för idag.
That’s all. Over and out…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *