Ekorren och Katrin Zytomierska

Den här veckan har jag sett en ekorre som verkar bo i vårt område. Den springer fram och tillbaka mellan gårdarna och idag kom den till vår altan och var så söt och nyfiken så jag glömde helt bort att fotografera den…

Enligt Djurens språk – Solöga, betyder ekorren:

Ut med det gamla och in med det nya. Min gåva till dig är upptäckarglädje. Gör dig av med det gamla och skapa därigenom nya möjligheter.
Och det stämmer ju bra. För nu jäklar ska det bli andra bullar av i flickans liv! eller ja; inga bullar alls …
Jag har idag lånat en bok av en kompis som i sin tur lånat den av sin kompis. Jag har för det första haft skeptiska tankar om LCHF-dieten och har för det andra aldrig läst något av Katrin Zytomierska. Jag har sträckläst den här boken idag: 

Och jag har skrattat och skrattat. Hon skriver helt i min smak och här får ni två små smakprov:

“En promenad betyder att du tar på dig träningskläder och gympadojor […] Sen går du i rask takt i 50 minuter. Eftersom du är så fet just nu så kommer du vara helt slutkörd efter en sån här promenad och är du inte det så har du inte gått tillräckligt fort.”

“Du skall bli smal och snygg och kommer att älska dig själv och jag kommer att vara så stolt över dig och hoppas på att våra vägar korsas en vacker dag och att du då kommer fram till mig och säger “Du Katrin. Jag läste din bok och gick ner 20 kilo” och sedan kramas vi och kanske att vi till och med fäller en tår. Men nu är du fet och behöver inte alls komma fram till mig om du råkar få syn på mig på gatan för fetton är inte min melodi…” (Katrin Zytomierska 2011 Dags att bli smal- LCHF på mitt sätt) 
 
Jag förstår att vissa tycker att hon är som hon är med sina hårda ord, men hon är ju rolig och bara så jävla less på att vara tjock *ha ha*
Och ni som följt mig vet ju hur jobbigt det varit för min trötta hjärna att läsa det senaste åren, men idag har jag som sagt läst och läst och skrattat och skrattat. Underbart! Skratt är fantastiskt!

That’s all. Over and out…

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *